Van Bommel bevestigt: We verwachten dat zijn transfer rond gaat komen

Van Bommel bevestigt: "We verwachten dat zijn transfer rond gaat komen"

25-07-2018 11:17
24

PSV sluit de rijen op de transfermarkt. Alleen Santiago Arias staat nog op de nominatie om te vertrekken, benadrukt trainer Mark van Bommel.

"We willen niemand meer kwijt", aldus Van Bommel in het Eindhovens Dagblad na de 4-0 oefenzege op Olympiakos. "Alleen Santiago Arias gaat waarschijnlijk nog weg. We verwachten dat zijn transfer rond gaat komen, omdat we hem toestemming hebben gegeven om met een club te praten. Verder willen we de groep bij elkaar houden."

PSV kijkt nog wel naar de mogelijkheid om zich te versterken. Van Bommel: "Daarbij moeten we rekening houden met de mogelijkheden van de club. Wij zitten niet in de situatie dat we zomaar lukraak een speler kunnen kopen. Het moet bij ons passen, zowel financieel als sportief."

De eventuele verkoop van Arias is volgens de PSV-trainer niet doorslaggevend. Zijn nieuwe club wordt zo goed als zeker Napoli, al verlopen de onderhandelingen moeizamer dan gedacht. Voetbal International meldde woensdagochtend dat Erick Gutierrez van Pachuca bovenaan het verlanglijstje van PSV staat.