Gladon negeert Keuken Kampioen Divisie-clubs: Ze hebben inderdaad gebeld

Gladon negeert Keuken Kampioen Divisie-clubs: "Ze hebben inderdaad gebeld"

28-07-2018 07:34
49

Roda JC heeft naast Paul Gladon gegrepen. De spits van Wolverhampton Wanderers werd in Kerkrade gezien als dé droomversterking, maar heeft bedankt voor de eer.

Dat meldt 1Limburg. Wolverhampton is bereid om Gladon te verkopen of te verhuren. Vorig seizoen werd hij gestald bij Heracles Almelo. De 26-jarige spits moest bij Roda de nieuwe aanvalsleider worden. "Ze hebben inderdaad gebeld, maar hij heeft bedankt voor het aanbod. Paul heeft al eens in de eerste divisie gespeeld en dat doet hij niet meer. Het is gewoon een Eredivisie-spits. Daarbij heeft hij een hoog salaris", laat zijn zaakwaarnemer weten aan 1Limburg.

Het is niet de eerste keer dat Roda een tegenvaller moet incasseren op de transfermarkt. Verdediger Stephan Smaa besloot om op het allerlaatste moment voor Heracles Almelo te kiezen.

Naast Roda liep overigens ook FC Twente een blauwtje bij Gladon. Een aanbod van de Tukkers werd door de spits van tafel geveegd. Gladon start de voorbereiding bij Wolverhampton, maar daar lijkt hij niet meer in het stuk voor te komen.