Janssen geïrriteerd na De Jong-vragen: 'De verzorger heeft de bespreking gedaan'

Janssen geïrriteerd na De Jong-vragen: 'De verzorger heeft de bespreking gedaan'

12-08-2018 11:30
44

FC Utrecht-aanvoerder Willem Janssen (rechts op de foto) was niet te genieten na de 4-0 nederlaag in de eerste wedstrijd van het seizoen. De 32-jarige Limburger was vooral niet gediend van vragen over mogelijke onrust in de Domstad.

Trainer Jean-Paul de Jong fungeert sinds dit seizoen als Engelse manager, terwijl assistent-trainer Luc Nijholt een dag voor de wedstrijd tegen PSV vertrok uit de Galgenwaard. "Wie de wedstrijdbespreking heeft gedaan? Ja, dat vind ik een rare vraag. Hoef ik geen antwoord op te geven", aldus de zichtbaar geïrriteerde aanvoerder voor de camera's Voetbal International. "De Jong is nog steeds de hoofdtrainer. Dat is lang en breed uitgemeten, dus dat lijkt me vrij duidelijk. Hij heeft dus ook de wedstrijdbespreking gedaan. Met wie? Met de verzorger, nou goed? Ja, ik weet niet wat je nu wil."

Janssen benadrukt dat er 'nul onrust' is rondom de club. "Dat maakt iedereen ervan, maar we werken vanaf dag één prima samen. Jullie mogen speculeren, dat maakt ons niets uit", vertelt de captain. Ook het vertrek van Nijholt heeft volgens Janssen geen invloed op de Domstedelingen. "Hij heeft te kennen gegeven dat hij zich niet fijn voelt in zijn rol. Dat is jammer, maar wel zijn keuze."

Lees ook: 'Jean-Paul is nog steeds het boegbeeld, totaal geen rare situatie voor ons'