Voetbal International: Ajax weigert 'concreet' aanbod voor Onana

Voetbal International: Ajax weigert 'concreet' aanbod voor Onana

22-08-2018 10:19
150

Olympique Marseille heeft een poging gewaagd om André Onana weg te kapen bij Ajax. De Amsterdammers waren echter duidelijk: niet te koop.

Dat meldt Voetbal International. Doordat Ajax nee heeft gezegd tegen Marseille, is de kans groot dat de Kameroener ook komend seizoen in Amsterdam speelt. VI meldt dat naast Marseille, dat het meest concreet is, ook meerdere Spaanse clubs belangstelling hebben voor Onana. Marseille volgt de 22-jarige doelman 'al langere tijd intensief'.

Marc Overmars wil de huidige selectie hoe dan ook bij elkaar houden is daarom niet gevoelig voor een aanbod voor Onana, die in Amsterdam nog een contract voor drie jaar heeft. Onana's zaakwaarnemer Albert Botines bevestigt de belangstelling tegenover VI.

Onana zelf maakte vorig jaar duidelijk dat hij het liefst deze zomer een stap wilde maken. De Kameroener lijkt die wens in de ijskast te hebben gestopt, mede omdat Ajax zich goed heeft versterkt en de club wellicht Champions League-voetbal gaat spelen. Daar wil hij zichzelf laten zien.