De Mos voorspelt winnaar van Eredivisie-topper: 'Dat is bepalend voor kleine zege'

De Mos voorspelt winnaar van Eredivisie-topper: 'Dat is bepalend voor kleine zege'

Gepubliceerd: zaterdag 22 september 2018 om 18:29za 22-09-2018 om 18:29

Aad de Mos denkt dat PSV de drie punten zondag in eigen huis houdt in de Eredivisie-topper tegen Ajax. De analist denkt dat de duelkracht van de Eindhovenaren de doorslag gaat geven, vertelt hij in gesprek met Voetbal International.

"Ajax speelt beter dan voetbal dan PSV, maar ik wil ze zien tegen een ploeg die de duels ingaat en ook goed voetbal speelt", aldus De Mos. "Zondag gaan we zien hoe Ajax en PSV er voor staan. PSV is de sterkste tegenstander die Ajax tot nu tot is tegengekomen. Plus het feit dat PSV altijd op zijn sterkst is als de tegenstander naar Eindhoven komt met het idee dat ze gaan winnen."

"Het gif dat PSV in de wedstrijd gaat gooien kan wel eens beslissend zijn", vervolgt De Mos. "De duelkracht gaat heel belangrijk worden. Hoe gaan Tadic en Ziyech er mee om als ze aangepakt worden? Ik ben ervan overtuigd dat dat gaat gebeuren. Van Bommel zal die angels weghalen. Dan denk ik dat de duelkracht bepalend gaat zijn voor een kleine overwinning van PSV."

De Mos is vooral benieuwd naar spelmakers Gastón Pereiro en Hakim Ziyech. "Ik ben benieuwd of Pereiro zijn stempel kan drukken, wat hij vaak doet in dit soort wedstrijden. Datzelfde geldt eigenlijk voor Ziyech, in combinatie met Tadic. Dan is het ook alarmfase één bij PSV."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws