'Ongelukkige Costa vindt 8,5 miljoen niet genoeg en aast nu al op vertrek'

'Ongelukkige Costa vindt 8,5 miljoen niet genoeg en aast nu al op vertrek'

Gepubliceerd: woensdag 3 oktober 2018 om 15:06wo 03-10-2018 om 15:06

Diego Costa is niet happy bij Atlético Madrid. Volgens Spaanse media is de spits met name ontevreden over zijn salaris: ploeggenoot Antoine Griezmann verdient sinds afgelopen zomer véél meer. Costa (29) zou nu zijn zinnen hebben gezet op een lucratieve transfer naar China. 

De international van Spanje staat voor een slordige 8,5 miljoen euro per jaar op de loonlijst. Een schijntje in vergelijking met Griezmann: de Franse aanvaller verlengde eerder dit jaar in Madrid en strijkt jaarlijks dik 20 miljoen euro. Dat gigantische verschil zint Costa niet - en omdat hij geen nieuw contract krijgt van Atlético, overweegt Costa nu serieus om in januari een transfer naar China te forceren, meldt El Mundo. 

Het gaat sowieso niet erg lekker met Costa in Madrid. Na zijn overstap van Chelsea naar Atletíco kende de targetman nog een goede start bij zijn oude liefde. Inmiddels heeft Costa sinds februari (!) niet meer gescoord in de Primera Division. De zaakwaarnemer van de spits heeft nu de opdracht gekregen om lijntjes uit te gooien naar clubs in China. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws