'Paris Saint-Germain erkent probleem achter de schermen en denkt aan Wenger'

'Paris Saint-Germain erkent probleem achter de schermen en denkt aan Wenger'

Gepubliceerd: vrijdag 12 oktober 2018 om 11:28vr 12-10-2018 om 11:28

Arsene Wenger staat in de nadrukkelijke belangstelling van Paris Saint-Germain, zo meldt RMC. De Arsenal-legende (68) moet bij de club uit Parijs de rol van technisch directeur op zich gaan nemen.

Op het veld gaat tot nu toe alles crescendo voor Paris Saint-Germain. Nadat Thomas Tuchel de taken overnam van Unai Emery, die Wenger verving bij Arsenal, werden in de Ligue 1 negen wedstrijden achter elkaar in winst omgezet. Toch loopt niet alles perfect binnen de club. Het probleem ligt achter de schermen, aldus RMC.

Tuchel en sportief directeur Antero Henrique zouden niet door één deur kunnen, terwijl Henrique er ook niet goed opstaat bij de spelersgroep. Tuchel hoopte op de komst van wereldkampioen N'Golo Kanté (Chelsea), maar een concreet bod bleef tot ongenoegen van de Duitse PSG-trainer uit.

Wenger wordt als de ideale tussenpersoon gezien om dat probleem op te lossen en kan zich bezig gaan houden met transfers en andere bestuurszaken, zodat Tuchel zich volledig op de prestaties op het veld kan gaan richten. Het is niet bekend of Wenger openstaat voor de de job.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws