Update: Van Bronckhorst bevestigt rentree: Ik ben blij dat-ie terug is

Update: Van Bronckhorst bevestigt rentree: "Ik ben blij dat-ie terug is"

27-11-2018 16:11 Laatste update: 16:11
36

Het heeft er alle schijn van dat Feyenoord komende zondag in de topper tegen PSV kan beschikken over aanvoerder Robin van Persie. De aanvaller trainde dinsdagochtend weer mee met de groep.

Dat meldt RTV Rijnmond. De laatste weken speelde Van Persie niet wegens een blessure. Hij wordt klaargestoomd voor de confrontatie met koploper PSV, van aankomende zondag. Jeremiah St. Juste en Luis Sinisterra ontbraken wel op de training. Zij zijn met Jong Feyenoord afgereisd naar Engeland, waar dinsdagavond een wedstrijd tegen Jong Sparta Praag op het programma staat in het kader van de Premier League International Cup.

Trainer Giovanni van Bronckhorst lijkt zondag over een nagenoeg fitte selectie te kunnen beschikken in de wedstrijd tegen PSV. Alleen van Ridgeciano Haps is bekend dat hij tot de winterstop niet zal spelen. De kraker in de Eredivisie begint zondag om 14.30 uur. 

Update 16.11: Van Bronckhorst heeft dinsdagmiddag bij Feyenoord TV bevestigd dat Van Persie inderdaad de training heeft hervat. "Ik ben blij dat-ie terug is", aldus de trainer. "We zullen deze week goed moeten kijken naar wat hij allemaal kan en hoe hij er aan het einde van de week voorstaat."