Kerkhofjes kraken 'dramatisch' PSV: 'Eigenlijk hebben we vier punten verloren'

Kerkhofjes kraken 'dramatisch' PSV: 'Eigenlijk hebben we vier punten verloren'

Gepubliceerd: maandag 3 december 2018 om 10:05ma 03-12-2018 om 10:05

PSV-criticasters René en Willy van de Kerkhofd zijn zondag geschrokken van het optreden van de Eredivisie-koploper in De Kuip. Op bezoek bij Feyenoord ging PSV met 2-1 onderuit. Met name in de eerste helft kwamen de Eindhovenaren onthutsend zwak voor de dag, vond de bekende voetbaltweeling. 

"We hebben eigenlijk vier punten verloren dit weekend, want qua doelsaldo staan we ook bijna gelijk met Ajax. Het was dramatisch", aldus Willy bij Omroep Brabant"Een dramatische start van een heel zwak PSV. Ze hervonden zich wel weer en gingen daarna wat beter spelen. Maar je weet dat je in Rotterdam vanaf seconde één scherp moet zijn."

Ook René schrok van het optreden in Rotterdam-Zuid. "Het was een beetje een onwaardig PSV. Een terechte nederlaag. We staan nu weer wat dichter bij Ajax, dus de competitie blijft zo spannend. PSV heeft het aan zichzelf te danken. Ik heb me er wel aan geërgerd dat PSV zo slecht speelde de eerste helft."

Gaston Pereiro gaf niet thuis in De Kuip, zag Willy. "Pereiro is een heel aparte speler die goed speelt in een elftal dat goed draait. Maar als er gebikkeld moet worden, geeft hij vaak niet thuis. Dan kun je er beter een andere speler in zetten die wel kan bikkelen. Als je geen duels kunt winnen, dan win je ook geen wedstrijden."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws