'FC Groningen pakt niet door: Jong Ajax-captain De Wit blijft in Amsterdam'

'FC Groningen pakt niet door: Jong Ajax-captain De Wit blijft in Amsterdam'

28-12-2018 07:59 Laatste update: 09:50
27

In navolging van De Telegraaf heeft ook het Dagblad van het Noorden melding gemaakt van de aanstaande transfer van Kaj Sierhuis: de Ajax-spits zal het seizoen op huurbasis afmaken bij FC Groningen, dat een optie tot koop heeft bedongen. Dani de Wit zal echter niet met Sierhuis meegaan.

DvhN pakte maandag uit met het nieuws dat FC Groningen werkt aan een driedubbele deal met Ajax: huurling Mateo Cassierra zal terugkeren naar Amsterdam, Sierhuis en De Wit zouden de omgekeerde weg bewandelen. Een mogelijke transfer van De Wit is voorlopig echter niet aan de orde. FC Groningen versterkte zich onlangs al met de middenvelders Thomas Bruns en Iliass Bel Hassani: de aanvoerder van Jong Ajax zal mede hierdoor in Amsterdam blijven.

FC Groningen lijkt qua inkomende transfers al vroeg klaar deze winter, maar de selectie zal naar alle verwachting nog één of meerdere mutaties ondergaan. Uriel Antuna wordt momenteel gehuurd van Manchester City, maar die uitleenbeurt gaat in onderling overleg voortijdig beëindigd worden.

Lees ook: De Telegraaf: FC Groningen huurt Sierhuis van Ajax met optie tot koop