Ajax-doelwit Lainez houdt gemoederen bezig: 'Daar zorgt zijn zaakwaarnemer voor'

Ajax-doelwit Lainez houdt gemoederen bezig: 'Daar zorgt zijn zaakwaarnemer voor'

Gepubliceerd: woensdag 9 januari 2019 om 21:32wo 09-01-2019 om 21:32

De mogelijke transfer van Diego Lainez houdt de gemoederen bezig in Mexico. Miguel Herrera, zijn trainer bij Club América, verwacht dat het achttienjarige toptalent zijn hoofd erbij houdt.

Lainez staat in de concrete belangstelling van Ajax en Real Betis, maar begint zaterdag 'gewoon' aan de tweede helft van het seizoen in Mexico. Herrera is fan. "Lainez is achttien jaar oud en heel erg goed. Hij is een veel betere speler dan toen ik hier arriveerde", aldus de trainer, die in 2017 terugkeerde naar Club América.

"Ik heb Diego gevraagd om honderd procent te blijven geven op de training en alleen aan Club América te denken. Dat verandert alleen als er iets gebeurt rond zijn persoon. Hij moet alleen bezig zijn met zijn werk op het veld, voor de rest moet zijn zaakwaarnemer zorgen", besluit Herrera.

Volgens het Mexicaanse Univision heeft Ajax zijn bod op Lainez verhoogd naar vijftien miljoen euro. Op die manier moet Real Betis, dat ook concrete belangstelling heeft voor de Mexicaanse aanvaller, uit de markt worden geprijsd.

Poll

Is Lainez de speler die Ajax nodig heeft?

(9932 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws