Mirror: Tottenham incasseert fortuin voor Eriksen en meldt zich in Frenkie-rijtje

Mirror: Tottenham incasseert fortuin voor Eriksen en meldt zich in Frenkie-rijtje

Gepubliceerd: zondag 13 januari 2019 om 00:09zo 13-01-2019 om 00:09

Laatste update: zondag 13 januari 2019 om 06:24zo 13-01-2019 om 06:24

Ook Tottenham Hotspur heeft serieuze interesse in Frenkie de Jong, meldt de Engelse boulevardkrant The Mirror zaterdagavond. De huidige nummer drie van de Premier League lijkt serieus rekening te houden met een vertrek van Christian Eriksen en zou de transferinkomsten willen herinvesteren in De Jong.

Het binnenhalen van Eriksen heeft volgens Spaanse media de hoogste prioriteit bij Real Madrid: de Deense ex-Ajacied zou zelfs meer dan honderd miljoen euro moeten kosten. Volgens The Mirror denkt Tottenham er serieus over na om het fortuin voor Eriksen te incasseren en een poging voor De Jong te wagen. Spurs-voorzitter Daniel Levy heeft door de jaren heen al regelmatig onderhandeld met Ajax-collega Marc Overmars (Jan Vertonghen, Eriksen en Davinson Sánchez verruilden Ajax voor Tottenham, red.) en zou al contact hebben gelegd met de directeur spelersbeleid.

De sportieve toekomst van De Jong is al maandenlang een fel besproken onderwerp in de binnen- en buitenlandse sportmedia. De Telegraaf berichtte in december dat de in Arkel geboren controleur voor 75 miljoen euro naar Paris Saint-Germain gaat, maar de Franse landskampioen heeft sindsdien geen officieel bericht naar buiten gebracht. De voorbije dagen werd De Jong gelinkt aan FC Barcelona en Bayern München. Zelf liet hij weten dat hij in elk geval het seizoen af wil maken als speler van Ajax.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws