'Raiola regelt nieuwe club voor Balotelli: contract ontbonden, 2 miljoen salaris'

'Raiola regelt nieuwe club voor Balotelli: contract ontbonden, 2 miljoen salaris'

Gepubliceerd: woensdag 16 januari 2019 om 09:22wo 16-01-2019 om 09:22

Mario Balotelli vervolgt zijn carrière zo goed als zeker bij Olympique Marseille, de club van Kevin Strootman. Volgens Italiaanse media ligt er bij L'OM een contract voor een halfjaar klaar, tegen een salaris van circa twee miljoen euro. In de zomer wordt er gesproken over een langere samenwerking. 

Afgelopen weekend schreef het Franse L'Equipe nog dat Balotelli (28) waarschijnlijk niet te betalen is voor Marseille. De salariseisen van Super Mario zouden te hoog liggen voor de huidige nummer negen van de Ligue 1. Sky Italia meent echter te weten dat Mino Raiola, zaakwaarnemer van de aanvaller, inmiddels zo goed als rond is met de club.  

Balotelli staat officieel nog onder contract bij OGC Nice. Daar is hij in ongenade geraakt bij de technische staf. Balotelli kwam begin december voor de laatste keer in actie. Sky Italia meldt dat Nice van plan is om het contract van de spits te ontbinden. De verbintenis van Balotelli loopt nog tot en met komende zomer. 

De international van Italië speelde in zijn carrière voor onder meer Internazionale, Manchester City, AC Milan en Liverpool. Nice lijfde Balotelli in 2016 in. Tijdens zijn eerste twee seizoenen in Frankrijk was het enfant terrible 43 keer trefzeker. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws