ADO mogelijk zonder El Khayati: 'Er hing wat in het vliegtuig, toen begon het'

ADO mogelijk zonder El Khayati: 'Er hing wat in het vliegtuig, toen begon het'

Gepubliceerd: vrijdag 18 januari 2019 om 16:16vr 18-01-2019 om 16:16

ADO Den Haag moet het thuisduel tegen VVV-Venlo van zaterdagavond mogelijk afwerken zonder Abdenasser El Khayati. De sterspeler van de Hagenezen verliet deze week ziek de training en het is nog onduidelijk of hij de wedstrijd tegen de Limburgers haalt.

Bij ADO heerst een heuse griepgolf. Een heleboel spelers, de arts en de teammanager hadden er al last van en nu lijkt El Khayati zich ook aan te sluiten bij de 'slachtoffers'. "Er heeft denk ik toch wat in het vliegtuig gehangen op de terugweg van het trainingskamp", meldt ADO-trainer Alfons Groenendijk in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Na de terugreis begon het."

"Ik heb geen idee of hij de wedstrijd gaat halen", vervolgt Groenendijk. "Als ik dat wist dan was ik arts geworden. Nasser is een ervaren jongen. Als hij zegt dat hij kan spelen, dan speelt hij. Als dat niet het geval is speelt John Goossens."

El Khayati is dit seizoen erg belangrijk voor ADO Den Haag. De aanvallend ingestelde middenvelder scoorde in de eerste seizoenshelft twaalf keer voor de Hagenezen. Daarnaast was hij goed voor vijf assists.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws