'Iemand vraagt dan sowieso: Bruno, wanneer kom je naar Feyenoord?'

'Iemand vraagt dan sowieso: Bruno, wanneer kom je naar Feyenoord?'

Gepubliceerd: dinsdag 5 februari 2019 om 20:08di 05-02-2019 om 20:08

Laatste update: dinsdag 5 februari 2019 om 20:16di 05-02-2019 om 20:16

Bruno Martins Indi sluit een terugkeer naar Feyenoord niet uit, maar of dat op korte termijn gaat gebeuren, is nog maar zeer de vraag. De verdediger speelt momenteel in het Championship bij Stoke City en wil alles uit zijn carrière halen.

Martins Indi vertrok na het WK 2014 in Brazilië voor acht miljoen euro naar FC Porto. Of er ooit een rentree in Rotterdam-Zuid inzit? "Ik heb ook nooit afscheid genomen. Dat hoefde van mij niet", zegt Martins Indi in het Feyenoord Magazine. "Zo zit ik in elkaar. Ik ben nog niet bezig met het einde van mijn carrieré. Als het op mijn pad komt, alles klopt en ik denk me te kunnen ontwikkelen, dan misschien wel. Maar de realiteit is dat ik nu hier zit."

Zo nu en dan maakt Martins Indi de oversteek naar Nederland, waar hij regelmatig wordt herkend. "Ik kom niet heel vaak terug, maar als ik er ben, vraagt sowieso wel iemand: Bruno, wanneer kom je naar Feyenoord? Dat is de liefde en het respect die ze voor je hebben. Omdat ze misschien een jongen zagen die ervoor ging in een tijd dat de club het moeilijk had."

"Mooi om die liefde te voelen en terug te geven. Door mijn prestaties, ook bij Stoke. Ik heb het gevoel dat ze me niet zijn vergeten."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Martins Indi ooit terugkeren naar Feyenoord?

(1385 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws