Hart van Ajax-aanvaller (16) klopt voor Real Madrid: Speciale wedstrijd

Hart van Ajax-aanvaller (16) klopt voor Real Madrid: "Speciale wedstrijd"

13-02-2019 14:44
45

Een dubbel gevoel voor Joshua Pynadath, woensdagavond tijdens de Champions League-kraker tussen Ajax en Real Madrid. Het Amerikaanse talent maakte op elfjarige leeftijd vanuit de VS de overstap naar Real. Tegenwoordig speelt Pynadath voor Ajax. De tiener draagt beide grootmachten een warm hart toe. 

In 2016 kwam Pynadath in Amsterdam terecht. Tegenwoordig speelt de aanvaller voor Ajax O17. "Het is net een familie hier. Je bent met alle teams samen op de club en soms zijn er ook spelers uit het eerste elftal die mij naar huis brengen als ze me op het station zien", vertelt hij in gesprek met het Spaanse AS

Eigenlijk ligt zijn hart nog steeds in de hoofdstad van Spanje, erkent Pynadath. "Het wordt een speciale wedstrijd voor mij. Real Madrid is en blijft mijn favoriete club ter wereld, maar woensdag ga ik voor Ajax. Ja, honderd procent."

Ajax en Real trappen woensdag om 21.00 uur af in de Johan Cruijff Arena. In ons liveblog kun je álle ontwikkelingen en gebeurtenissen in aanloop naar de Champions League-clash volgen.