VoetbalPrimeur zoekt nieuwe moderators!

VoetbalPrimeur zoekt nieuwe moderators!

Gepubliceerd: maandag 8 maart 2021 om 11:00ma 08-03-2021 om 11:00

Laatste update: zaterdag 13 maart 2021 om 11:51za 13-03-2021 om 11:51

Heb jij altijd al bij een voetbalwebsite actief willen zijn? Dat kan! VoetbalPrimeur is op zoek naar moderators die in staat zijn het toenemend aantal reacties in goede banen te leiden tijdens deze bomvolle voetbalmaanden.

We hebben het een tijdje zonder de belangrijkste bijzaak ter wereld moeten doen, maar het voetbalcircus draait gelukkig weer op volle toeren. Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, buitenlandse competities, Champions League, Europa League en natuurlijk het EK: het kan niet op de komende maanden.

Het aantal reacties op de nieuwsberichten van VoetbalPrimeur neemt vanzelfsprekend ook continu toe tijdens deze drukke weken. Ook op onze Facebook- en Instagram-pagina's wordt op dagelijkse basis door duizenden mensen gereageerd. Dat levert interessante, voetbalinhoudelijke discussies op, maar we zien ook dat er soms een grens wordt gepasseerd. Om de fatsoensnormen te bewaken zijn we daarom op zoek naar extra moderators.

Als moderator bij VoetbalPrimeur draag je een grote verantwoordelijkheid. Jij zorgt er namelijk voor dat het leuk blijft in de commentsectie en iedereen zich gehoord en gerespecteerd voelt. Als moderator ben jij het aanspreekpunt voor de VP-community en heb je directe lijnen lopen met de organisatie achter VP.

Wat wordt er van je verwacht?

- Een goede beheersing van de Nederlandse taal in zeggen en schrijven;
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
- Je hebt een proactieve houding;
- Je bent minimaal 6 uur per week en flexibel beschikbaar;
- Als je staat ingeroosterd, ben je volledig aanwezig;
- En natuurlijk: je hebt affiniteit met voetbal.

Wat staat er tegenover?

Ga jij bij ons aan de slag, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Elke moderator van VoetbalPrimeur kan elke maand punten opbouwen en komt bij een langere samenwerking in aanmerking voor beloningen. Waar je dan aan moet denken? Van voetbalboeken tot een volledig verzorgde voetbalreis (zodra dit weer mogelijk is natuurlijk)!.

Heb jij interesse in deze functie op vrijwillige basis? Stuur je motivatie door naar moderators@voetbalprimeur.nl t.a.v. Team VoetbalPrimeur. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Het VoetbalPrimeur-team

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Bekijk het laatste nieuws