Michiel Kramer spreekt opzet tegen: 'Misschien ook wel het stempel dat je hebt'

Michiel Kramer spreekt opzet tegen: 'Misschien ook wel het stempel dat je hebt'

Gepubliceerd: zaterdag 9 maart 2019 om 07:55za 09-03-2019 om 07:55

Michiel Kramer vindt het terecht dat hij vrijdagavond geen kaart kreeg in het duel van FC Utrecht met FC Groningen (0-0). De VAR beoordeelde voor rust een moment, waarbij de spits van de Domstedelingen Samir Memisevic raakte en een bebloede mond bezorgde.

Scheidsrechter Björn Kuipers kreeg in zijn oortje te horen dat er doorgespeeld kon worden. "Het was helemaal niet mijn intentie", zegt Kramer bij de NOS. "Het was niet bewust. Het was een duel en ik raak zijn mond. Dat zijn gewoon duels en gebeurt vaker. Ik heb ook wel eens een ellenboog gehad. Misschien is dat ook wel het stempel dat je hebt", refereert hij aan zijn verleden

Kramer, die de voorkeur kreeg boven Nick Venema, kan leven met het doelpuntloze gelijkspel in de Galgenwaard. "We hebben er alles aan gedaan, maar het is niet gelukt. 0-0 is wel een terechte uitslag." Dat hij nog niet wist te scoren voor Utrecht, baart hem geen zorgen. "Het gaat niet om mij, het gaat om het team. Ik probeer mijn best te doen en waarde te hebben voor deze club. Natuurlijk is een doelpunt lekker, maar ik vind het ook niet erg als iemand anders scoort en we wel winnen."

Ook Utrecht-coach Dick Advocaat had vrede met een gelijkspel. "Ja, en het is vijf wedstrijden geleden dat we verloren hebben", verwerpt hij een opmerking dat de Domstedelingen nog op de eerste thuiszege wachten in 2019. "Wij zijn niet een ploeg die iedereen van het veld speelt. We hebben wel geprobeerd het publiek te vermaken. We begonnen goed, kregen wat kansen, maar Groningen heeft ook goede spelers lopen."

Lees ook: Utrecht en Groningen houden elkaar op een gelijkspel in De Galgenwaard

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws