'Bayern München geeft gas en maakt intensiever werk van komst Ziyech'

'Bayern München geeft gas en maakt intensiever werk van komst Ziyech'

Gepubliceerd: dinsdag 16 april 2019 om 18:32di 16-04-2019 om 18:32

De kans bestaat dat Hakim Ziyech na dit seizoen Ajax inruilt voor Bayern München. Volgens de Süddeutsche Zeitung heeft Bayern de jacht op de Ajax-spelmaker 'geïntensiveerd'.

Ziyech is bezig aan zijn derde seizoen in het shirt van Ajax. Vorig jaar leek hij op weg naar AS Roma, maar de Italiaanse club liet na het voor Marokko teleurstellend velropen WK niets meer van zich horen. Inmiddels is Bayern één van de clubs die Ziyech in de gaten houdt.

De Süddeutsche Zeitung schrijft dinsdag dat Bayern 'intensiever' werk maakt van een eventuele transfer. Ajax-directeur Marc Overmars zal de 26-jarige Drontenaar niet zonder slag of stoot laten gaan. Frenkie de Jong tekende al bij FC Barcelona en een vertrek van Matthijs de Ligt lijkt na dit seizoen niet tegen te houden.

Ziyech kan bij Bayern München de opvolger worden van Arjen Robben, wiens contract niet wordt verlengd. In het huidige seizoen is Ziyech goed voor negentien doelpunten en negentien assists in 41 wedstrijden. Zijn contract loopt tot medio 2021.

Dinsdagavond speelt Ziyech in de kwartfinale van de Champions League met Ajax. De uitwedstrijd tegen Juventus begint om 21.00 uur. Mis niets in ons liveblog.

Lees ook: Sport: Bayern München en Borussia Dortmund spelen 'Ziyech-Poker'

Poll

Past Ziyech bij Bayern München?

(3292 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws