Ajax 'bevoordeeld': 'Feyenoord en PSV hadden dit niet voor elkaar gekregen'

Ajax 'bevoordeeld': 'Feyenoord en PSV hadden dit niet voor elkaar gekregen'

Gepubliceerd: zaterdag 20 april 2019 om 13:10za 20-04-2019 om 13:10

Laatste update: zaterdag 20 april 2019 om 22:24za 20-04-2019 om 22:24

Het is geen goede zaak dat andere ploegen de dupe zijn van de geste van de KNVB richting Ajax. Dat vindt Marloes de Boer, voormalig international van de Oranje-dames. Deze week verplaatste de KNVB een volledig speelronde in de Eredivisie, zodat Ajax zich optimaal kan voorbereiden op de halve finale van de Champions League. 

"Ik denk dat Feyenoord of PSV dit niet zo snel voor elkaar hadden gekregen", steekt De Boer van wal in gesprek met Dagblad van het Noorden"De afstand Zeist-Amsterdam is altijd net even wat korter dan die met de andere grote clubs hè. Dat is altijd zo geweest, ook toen ik nog bij FC Twente speelde was dat zo. Dan kwam je toch net wat sneller in aanmerking voor Oranje als je Ajacied was."

"Het heeft ook met bestuurders te maken, die eerder bij Ajax werkten en daarna naar de KNVB gingen. Ik vind dat de KNVB beter op dit succes had moeten anticiperen. Je kunt toch niet uitsluiten dat Ajax ver komt in de Champions League en dan gedwongen zijn alles zomaar om te gooien? Alle andere clubs zijn nu de dupe, om van de supporters nog maar niet te spreken. Niet goed dit."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws