'Cillessen heeft zijn gewenste transfer te pakken: FC Barcelona bereikt akkoord'

'Cillessen heeft zijn gewenste transfer te pakken: FC Barcelona bereikt akkoord'

Gepubliceerd: zondag 12 mei 2019 om 11:16zo 12-05-2019 om 11:16

Jasper Cillessen maakt na dit seizoen de overstap naar Benfica. Dat meldt Mundo Deportivo in Spanje. FC Barcelona heeft met de topclub uit Portugal een akkoord weten te bereiken.

Het is niet helemaal duidelijk wat Barcelona voor Cillessen ontvangt. Het Portugese O Jogo schrijft dat de club hem niet voor minder dan 25 miljoen euro laat gaan. Later zal duidelijk worden of dat ook daadwerkelijk het bedrag is dat Benfica overmaakt, omdat de club normaal gesproken kleinere investeringen doet. 

Portugese media maakten dit weekend al melding van gesprekken tussen Benfica en Barcelona, maar Mundo Deportivo meldt nu dat er binnenkort witte rook verwacht mag worden. Cillessen vertrok in 2016 bij Ajax en leverde de club dertien miljoen euro op. In Barcelona was hij drie seizoenen lang de stand-in achter Marc-André Ter Stegen. Wel bleef hij eerste doelman bij Oranje. 

Cillessen heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij naar een club wil waar hij kan spelen. Onlangs vertelde hij in een interview met Ziggo Sport nog dat hij een vertrekwens heeft.

Poll

Is Benfica een goede club voor Cillessen?

(7392 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws