Weghorst 'heeft voorstel op zak' na sterk jaar: 'Club wil contract verbeteren'

Weghorst 'heeft voorstel op zak' na sterk jaar: 'Club wil contract verbeteren'

Gepubliceerd: maandag 20 mei 2019 om 19:27ma 20-05-2019 om 19:27

VfL Wolfsburg wil Wout Weghorst belonen voor een uitstekend debuutseizoen in de Bundesliga. Duitse media twijfelen of de 26-jarige Nederlander wel te behouden is, maar Wolfsburg doet daar alles aan.

Volgens onder meer Kicker lopen de gesprekken over een verbeterd contract. "De club heeft me laten weten dat ze graag mijn contract willen openbreken en verbeteren. Daar spreekt veel waardering uit", reageert de spits, die vorig jaar voor elf miljoen euro werd overgenomen van AZ, in gesprek met De Telegraaf. Hij gaf aal zich nog niet bezig te houden met eventuele interesse.

De leiding van VfL Wolfsburg erkent dat het graag verder wil met Weghorst, die dit seizoen zeventien keer scoorde en zeven assists gaf in 34 competitieduels. "We zijn bezig met het verlengen van veel contracten, ook die van Wout", aldus Frank Witter, de voorzitter van de raad van toezicht, in Duitse media.

Mede door de doelpuntenproductie van Weghorst plaatste Wolfsburg zich voor de Europa League. De Nederlander scoorde op de slotdag drie keer tegen FC Augsburg.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws