Opsteker voor Cillessen: doelman neemt met basisplaats afscheid van Barça

Opsteker voor Cillessen: doelman neemt met basisplaats afscheid van Barça

Gepubliceerd: woensdag 22 mei 2019 om 19:37wo 22-05-2019 om 19:37

Laatste update: woensdag 22 mei 2019 om 19:48wo 22-05-2019 om 19:48

Jasper Cillessen krijgt een fraai afscheid bij FC Barcelona. Door de knieblessure van Marc-André ter Stegen gaat de Nederlander zo goed als zeker keepen in finale van de Copa del Rey.

Barcelona meldt woensdagavond via de officiële kanalen dat Ter Stegen last heeft van een knieblessure, die hem sinds vorige week parten speelt. De komende weken wordt hij behandeld door de medische staf van Barça en dus is hij niet op tijd fit voor de Spaanse bekerfinale.

Cillessen staat daardoor onder de lat tegen Valencia. Hij mocht afgelopen weekend ook keepen in de laatste competitiewedstrijd van het seizoen, uit tegen Eibar. Een groot succes werd dat overigens niet: door twee foutjes verloor Barça twee punten (2-2).

De finale van de Copa del Rey wordt het laatste officiële optreden van Cillessen in het shirt van Barcelona. Hij heeft herhaaldelijk aangegeven dat hij toe is aan een club waar hij wél de nummer één is. Onder meer Benfica, Valencia en Manchester United zijn de laatste dagen aan Cillessen gelinkt.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws