Frenkie de Jong en vriendin Mikky op huizenjacht in Barcelona: Wat gevonden

Frenkie de Jong en vriendin Mikky op huizenjacht in Barcelona: "Wat gevonden"

Gepubliceerd: woensdag 22 mei 2019 om 23:50wo 22-05-2019 om 23:50

Laatste update: donderdag 23 mei 2019 om 00:06do 23-05-2019 om 00:06

Frenkie de Jong en zijn vriendin Mikky Kiemeney waren de afgelopen dagen in Barcelona. De twee gingen in Catalonië onder meer op huizenjacht, vertelt Kiemeney.

"Ik denk dat we ons heel snel thuis gaan voelen in Barcelona", zegt de vriendin van De Jong tegen VTBL. De zoektocht naar een huis is geslaagd. "Ja, we hebben gisteren (dinsdag, red.) een huis gevonden. We hebben nog niet officieel getekend, maar ik hoop dat het van ons wordt."

In Barcelona krijgen de twee mogelijk gezelschap van Matthijs de Ligt. De Ajax-aanvoerder wordt nadrukkelijk gelinkt aan de Catalaanse grootmacht. "Ik heb niet zoveel contact met Matthijs de Ligt, dus daarvoor moet je bij hem zijn", houdt Kiemeney zich afzijdig. "Matthijs liet ons met rust bij onze keuzes en wij laten Matthijs ook met rust. Dat lijkt me het beste."

Kiemeney erkent dat het de laatste jaren 'supersnel' is gegaan. "Vorig jaar was Frenkie nog geblesseerd en zat hij op de bank. We maken het wel heel bewust mee. Natuurlijk gaat het snel, maar elke avond denk je wel: pfoe, wat was dat weer een vette dag. Supermooi."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

our new chapter. 💙❤️

Een bericht gedeeld door MIKKY. (@mikkykiemeney) op

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws