Bayern München denkt aan nieuwe megatransfer: We zijn ermee bezig

Bayern München denkt aan nieuwe megatransfer: "We zijn ermee bezig"

23-05-2019 17:26
32

Bayern München bekijkt de mogelijkheid om Leroy Sané over te nemen van Manchester City. Dat bevestigt Uli Hoeness, voorzitter van de Duitse grootmacht.

Het Duitse magazine Kicker meldde deze week dat Bayern München alles op alles zet voor de komst van Sané, die in de Allianz Arena het vertrek van routiniers Franck Ribéry en Arjen Robben moet opvangen. Hoeness ontkent de belangstelling niet. "We zijn ermee bezig", laat hij weten in een korte reactie, opgetekend door Süddeutsche Zeitung.

Als Bayern erin slaagt Sané over te nemen van City, dan betekent dat de eerste nieuwe aanvaller in München voor volgend seizoen. De kersverse kampioen van Duitsland versterkte zich al met Benjamin Pavard (35 miljoen) en Lucas Hernandez (80 miljoen). Voor laatstgenoemde brak Bayern het clubrecord. Ook Jann-Fiete Arp komt naar München.

Bayern heeft naar verluidt zo'n zeventig miljoen euro over voor Sané. De Duitse vleugelaanvaller kwam afgelopen seizoen tot 31 optredens in de Premier League, waarvan 21 als basisspeler.