'Liefhebber' Kraay blijft bij FOX Sports: 'Zij hoeven voorlopig niet te bellen'

'Liefhebber' Kraay blijft bij FOX Sports: 'Zij hoeven voorlopig niet te bellen'

Gepubliceerd: vrijdag 24 mei 2019 om 10:40vr 24-05-2019 om 10:40

Laatste update: vrijdag 24 mei 2019 om 10:48vr 24-05-2019 om 10:48

FOX Sports heeft het contract van Hans Kraay jr. met twee jaar verlengd. Dat maakt de betaalzender vrijdag bekend. Kraay is in dienst als verslaggever en analist.

Door de contractverlenging is Kraay tot minstens 2021 te zien bij FOX Sports. "Het is een duidelijk signaal dat de Salomonseilanden voorlopig niet meer hoeven bellen", reageert hij met een knipoog. Hij was bij de eilandengroep in beeld om bondscoach te worden, maar sloeg het aanbod af vanwege de grote afstand.

"Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij FOX Sports. Ik vind niets leukers dan live voetbal kijken en na de wedstrijden mijn verbazing en bewondering uit te mogen spreken over waar we naar hebben gekeken", aldus Kraay. "Dat - én de interviews met spelers en trainers - blijf ik de komende twee jaar met veel plezier doen."

Kraay is sinds 2014 in dienst van FOX Sports. Directeur Rob Labree noemt de oud-voetballer 'een echte liefhebber'. "Het maakt hem oprecht niet uit of hij de interviews doet bij de bekerfinale of de duels in de Keuken Kampioen Divisie analyseert. Hans is in interviews altijd recht voor z'n raap en zijn analyses bestaan uit klare taal."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws