Complimenten voor Feyenoord: 'Een prima zakenman, het is geen hogere wiskunde'

Complimenten voor Feyenoord: 'Een prima zakenman, het is geen hogere wiskunde'

Gepubliceerd: zaterdag 25 mei 2019 om 09:08za 25-05-2019 om 09:08

Chris Woerts denkt dat Feyenoord een prima oplossing heeft gevonden voor de vacante positie van technisch directeur. De Rotterdammers stelden Sjaak Troost als interim-directeur aan en dat kan op goedkeuring rekenen van de voormalig commercieel directeur van de Stadionclub.

Woerts en Troost kennen elkaar goed en eerstgenoemde zegt dan ook te weten wat Feyenoord in huis heeft. "Het is goed nieuws", reageert hij in het Algemeen Dagblad op de aanstelling van Troost. "We hebben negen jaar bij Feyenoord samen op kantoor gezeten. De komst van Troost zal voor rust en duidelijkheid zorgen. De nieuwe trainer Jaap Stam heeft nu een klankbord."

"Sjaak is een prima zakenman", gaat Woerts verder. "Hij kan heel goed onderhandelen, kent de voetbalwereld op zijn duimpje, is een echte Feyenoorder. En met Stam zal het klikken, want voormalig voetballers spreken dezelfde taal."

Het commentaar dat het netwerk van Troost niet groot genoeg is om technisch directeur te zijn schuift Woerts ook terzijde. "Het is echt geen hogere wiskunde. Of hij de talenten in Zuid-Amerika, Servië of Senegal kent, weet ik niet. Maar Feyenoord heeft toch een scoutingapparaat?"

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws