Brabants Dagblad: Aanstelling Van Geel eind volgende week verwacht

Brabants Dagblad: Aanstelling Van Geel eind volgende week verwacht

Gepubliceerd: zondag 2 juni 2019 om 10:36zo 02-06-2019 om 10:36

Martin van Geel kiest voor een terugkeer bij Willem II, weet het Brabants Dagblad. De 58-jarige Goirlenaar gaat in Tilburg aan de slag als algemeen directeur.

Volgens het Brabants Dagblad wordt de aanstelling van Van Geel als algemeen directeur eind volgende week verwacht. Technisch directeur Joris Mathijsen hoopt dan na Mats Köhlert ook de tweede aanwinst van het seizoen vast te leggen. 

De onderhandelingen met Van Geel lopen achter de schermen gestaag door. Hannover 96 en Club Brugge dreigden nog even roet in het eten te kunnen gooien, maar de Duitse en Belgische club vormen geen groot beletsel meer. Vooral de interesse van Hannover leek  serieus. Van Geel kon sportief directeur worden bij de Bundesliga-degradant, meldde De Telegraaf onlangs.

Van Geel is aan zijn laatste weken bezig bij Feyenoord. Hij was sinds de zomer van 2011 de technisch directeur in De Kuip. Eerder bekleedde hij die functie bij Willem II, AZ, Ajax en Roda JC. Nu gaat hij in Tilburg dus verder in de rol van algemeen directeur.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is het naderende vertrek van Martin van Geel een aderlating voor Feyenoord?

(4485 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws