'Ajax vindt 5 miljoen euro te veel, daar wordt nu dus over onderhandeld'
Varela (rechts) met David Neres

'Ajax vindt 5 miljoen euro te veel, daar wordt nu dus over onderhandeld'

Gepubliceerd: dinsdag 4 juni 2019 om 16:56di 04-06-2019 om 16:56

Ajax wil Bruno Varela definitief inlijven, maar de kampioen van Nederland is níet bereid om de afgesproken vijf miljoen euro af te tikken voor de Portugese reservedoelman. Telegraaf-reporter Mike Verweij vertelt dat dinsdag. 

Varela wordt sinds januari gehuurd van Benfica. Ajax bedong bij de Portugese grootmacht een optie tot koop; Varela kan voor vijf miljoen euro definitief worden ingelijfd. Volgens Ajax-watcher Verweij wil directeur voetbalzaken Marc Overmars zakendoen met Benfica, maar die afgesproken som is hem te gortig.

"Ajax heeft een optie tot koop, maar vijf miljoen is natuurlijk best wel veel voor een reservekeeper, ook al heb je de miljoenen die Ajax heeft", zegt hij voor de camera van Telegraaf TV.

"Daar wordt dus over onderhandeld. De intentie is er om hem definitief over te nemen, alleen Ajax wil minder betalen dan de vijf miljoen euro die is vastgelegd."

Varela (24) heeft bij Benfica nog een contract voor drie jaar. Hij kwam sinds januari niet één keer in actie in Amsterdam. 

Poll

Is Varela goed genoeg om Onana op te volgen?

(4849 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws