Spaanse interesse voor revelatie Isak: 'Een speler die wij al langer volgen'

Spaanse interesse voor revelatie Isak: 'Een speler die wij al langer volgen'

Gepubliceerd: zaterdag 8 juni 2019 om 18:39za 08-06-2019 om 18:39

Real Sociedad hoopt de aanvallende gelederen te versterken met Alexander Isak. De Zweedse spits, die het afgelopen half jaar furore maakte in het shirt van Willem II, staat er goed op bij de technisch directeur van de club uit San Sebastian.

In een interview met Marca maakt Roberto Olabe, de directeur voetbalzaken van Real Sociedad, duidelijk gecharmeerd te zijn van Isak. "Dat is een speler die we al langer volgen", zegt Olabe. "Een jonge speler met veel potentie, die het moet hebben van zijn snelheid en zijn inzicht." De technisch directeur wilde niet vertellen of er onderhandelingen gaande zijn en zo ja, hoe ver die gevorderd zijn.

Om Isak over te kunnen nemen zal Real Sociedad een transfersom neer moeten leggen. De Zweed ligt immers nog tot medio 2022 vast bij Borussia Dortmund, dat in januari 2017 nog meer dan acht miljoen euro neerlegde om Isak weg te halen bij AIK Solna uit Zweden. In het half jaar dat Isak in de Eredivisie actief was maakte hij veel indruk. Hij trof in zestien wedstrijden liefst dertien keer doel en stelde zeven keer een ploeggenoot in staat om te scoren.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws