Update: 'Groningen deed Gladon voorstel, interesse PEC nog niet concreet'

Update: 'Groningen deed Gladon voorstel, interesse PEC nog niet concreet'

Gepubliceerd: donderdag 13 juni 2019 om 06:55do 13-06-2019 om 06:55

Laatste update: donderdag 13 juni 2019 om 10:52do 13-06-2019 om 10:52

John Stegeman hoopt in zijn eerste weken als nieuwe trainer van PEC Zwolle de voorhoede van de club uit Overijssel te versterken. De oefenmeester is daarbij uitgekomen bij Paul Gladon, die hij nog kent uit hun gezamenlijke tijd bij Heracles Almelo.

De Telegraaf schrijft dat Stegeman 'serieus werk wil maken' van de komst van Gladon, wiens contract bij FC Groningen deze zomer afloopt. De club uit het hoge noorden heeft de spits nog geen nieuw contract aangeboden, waardoor Gladon vrij is om een andere keuze te maken als hij dat wil. De spits, die eerder in Engeland onder contract stond bij Wolverhampton Wanderers, maakte in de tweede seizoenshelft vooral indruk als invaller.

Zo trof Gladon vijf keer doel sinds hij in de winterstop neerstreek in Groningen en verwierf daarmee de status van publiekslieveling. Toch hoopt Stegeman dat de aanvaller voor PEC zal kiezen, omdat hij met Gladon 'een ander type spits aan de selectie kan toevoegen'. De zaakwaarnemer van Gladon, Chiel Dekker, laat overigens aan de ochtendkrant weten dat de clubleiding van PEC zich nog niet officieel bij hem heeft gemeld.

Update 10:52 uur: Volgens Voetbal International heeft FC Groningen 'een uitstekend voorstel' gedaan aan Paul Gladon. John Stegeman ziet de aanvaller graag naar PEC Zwolle komen, maar die interesse is nog niet heel concreet.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws