'Boca Juniors wil ver gaan en denkt erover Ajax-target te betrekken in ruildeal'

'Boca Juniors wil ver gaan en denkt erover Ajax-target te betrekken in ruildeal'

Gepubliceerd: donderdag 13 juni 2019 om 10:25do 13-06-2019 om 10:25

Ajax-target Cristian Pavón wordt mogelijk betrokken in een ruildeal. Boca Juniors hoopt Eduardo Salvio los te weken bij Benfica en is bereid om in ruil daarvoor de 23-jarige buitenspeler te laten gaan. Dat meldt TyC Sports.

Volgens het Argentijnse medium wil Boca de 28-jarige Argentijn graag verleiden tot een terugkeer naar zijn eigen land. De club is bereid om alle middelen aan te grijpen om Salvio binnen te halen. Het betrekken van Pavón bij een ruildeal is daarbij ook een optie.

Dat zou minder goed nieuws zijn voor Ajax, dat Pavón ook in het vizier zou hebben. Eerder bracht Doble Amarilla naar butien dat de Amsterdammers bereid zouden zijn om dertien miljoen euro te betalen. Een bedrag dat door bonussen op zou kunnen lopen naar zestien miljoen euro. Pavón heeft een gelimiteerde transfersom in zijn contract staan van vijftig miljoen euro, maar daar wil Ajax niet aan.

Volgens TyC Sports is het echter goed mogelijk dat niet Nederland, maar Portugal de volgende besteming wordt van Pavón. Een mogelijke ruildeal met Benfica behoort tot de mogelijkheden, maar ook FC Porto zou interesse hebben in de elfvoudig international.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws