Geen vertrek bij Feyenoord: Ik hoop komend seizoen van grote waarde te zijn

Geen vertrek bij Feyenoord: "Ik hoop komend seizoen van grote waarde te zijn"

Gepubliceerd: woensdag 19 juni 2019 om 20:12wo 19-06-2019 om 20:12

Jens Toornstra heeft het gevoel nog niet klaar te zijn bij Feyenoord. Dat is voor de dertigjarige middenvelder één van de redenen om een nieuw contract te tekenen in De Kuip, zo laat hij weten op de website van zijn management Wasserman.

"Ik ga mijn zesde seizoen in bij Feyenoord en heb het idee dat ik hier nog niet klaar ben", reageert Toornstra, die bij Feyenoord geldt als één van de meest ervaren spelers. "Die ervaring wil ik overdragen op de rest van de groep. Ik hoop komend seizoen van grote waarde te zijn voor Feyenoord."

Toornstra speelde bij ADO Den Haag en FC Utrecht, voordat hij in 2014 bij Feyenoord tekende. In Rotterdam won hij één keer de landstitel, twee keer de KNVB Beker en twee keer de Johan Cruijff Schaal. "Allemaal mooie successen, maar toch heb ik dus niet het idee dat ik hier al klaar ben."

Het afgelopen seizoen was ronduit teleurstellend, omdat Feyenoord al in het voorjaar nergens meer voor speelde. "Dat was inderdaad teleurstellend. Maar komend seizoen gaan we weer fris en positief in en gaan we er alles aan doen om nieuwe successen te boeken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws