Arias hoopt op PSV-reünie: 'Memphis een belangrijk persoon voor mij'

Arias hoopt op PSV-reünie: 'Memphis een belangrijk persoon voor mij'

Gepubliceerd: donderdag 20 juni 2019 om 21:34do 20-06-2019 om 21:34

Santiago Arias speelt na zijn overstap van PSV pas één jaar voor Atlético Madrid, maar hij wordt nu alweer in verband gebracht met een transfer. De rechtsback houdt zich op de vlakte over de vermeende belangstelling.

Onder meer het Everton van director of Football Marcel Brands zou geïnteresseerd zijn in Arias. De twee kennen elkaar van hun gezamenlijke periode in Eindhoven. "Met Brands heb ik niet gesproken", zegt de Colombiaan tegen het Algemeen Dagblad. "Ik ben gefocust op de Copa América met mijn land. We zullen zien wat de toekomst in petto heeft. Ik heb nog een contract bij Atlético, dus op dit moment ligt mijn toekomst daar."

Arias zou nog wel eens samen willen spelen met Memphis Depay, met wie hij een bijzondere band opbouwde bij PSV. De Oranje-international is zelfs de peetvader van zijn zoon. "Ik spreek Memphis erg veel. Hij vraagt altijd naar mijn zoontje. Het zou leuk zijn om nog eens met Memphis samen te spelen. Het zou veel voor me betekenen als we weer bij elkaar komen. We moeten afwachten of dat gebeurt."

"Onze relatie is heel sterk", aldus de vleugelverdediger. "Memphis is een belangrijk persoon voor mij, een van mijn beste vrienden. Hij kwam altijd bij mij en mijn vrouw eten. Dan bestelden we pizza's of aten we kip."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws