'Ajax óf PSV maakt jacht op Mexicaan Álvarez: voorstel afkomstig uit Eredivisie'

'Ajax óf PSV maakt jacht op Mexicaan Álvarez: voorstel afkomstig uit Eredivisie'

27-06-2019 20:50
232

Edson Álvarez lijkt tóch voor een transfer naar Nederland te staan. De Mexicaanse tak van FOX Sports is ervan overtuigd dat het bod voor de 21-jarige verdediger van Club América afkomstig is van Ajax of PSV.

De toekomst van Álvarez zou bij een Nederlands team liggen 'dat komend seizoen in de Champions League uitkomt'. Daarmee blijven alleen de rivalen uit Amsterdam en Eindhoven over. Record meldde woensdag nog dat de Mexicaanse international op weg is naar Wolverhampton Wanderers. De Premier League-club leek het zelfs al eens over een meerjarig contract.

Wedden

Meer odds

"Er ligt al een deal op tafel met een Nederlands team dat in de Champions League speelt", spreekt FOX-verslaggeefster Monica Arredondo die berichtgeving donderdag tegen. "Alleen een Engels team zou dat nog kunnen dwarsbomen, als hun voorstel het aanbod van dertien miljoen euro uit Nederland overstijgt. Anders zal Edson in de Eredivisie gaan spelen."

Álvarez is momenteel met Mexico actief op de Gold Cup. Na dat toernooi moet een transfer zijn beslag krijgen. Het contract van de 1.85 meter lange mandekker bij Club América loopt tot medio 2022. Naast Wolves, PSV en Ajax werd El Machin gelinkt aan Celtic, Internazionale, Atalanta Bergamo en Fiorentina.