Breaking news

Ajax heeft geen kind aan Heerenveen en gaat met Vitesse naar De Kuip

'Barcelona maakt werk van Ajax-doelwit Hagi en komt met miljoenenbod'

'Barcelona maakt werk van Ajax-doelwit Hagi en komt met miljoenenbod'

Gepubliceerd: vrijdag 28 juni 2019 om 21:32vr 28-06-2019 om 21:32

Laatste update: vrijdag 28 juni 2019 om 21:41vr 28-06-2019 om 21:41

Ajax krijgt nu ook concurrentie van FC Barcelona in de strijd om Ianis Hagi. De Catalanen hebben de Roemeense middenvelder uitvoerig bekeken tijdens het EK O21 en zijn onder de indruk geraakt, melden media in Catalonië en Roemenië.

El Mundo Deportivo weet dat Barça serieus in de markt is voor Hagi, die verder in de belangstelling staat van onder meer Ajax, Sevilla, Borussia Dortmund en KRC Genk. De Roemeense krant GazetaSporturilor gaat nog een stapje verder: de Spaanse kampioen heeft zeven tot acht miljoen euro over voor de twintigjarige technicus en is dichtbij een akkoord met zijn club Viitorul Constanta.

Barça zou Hagi willen binnenhalen voor Barcelona B of hem verhuren aan een andere club uit de Primera Division. De zoon van de Roemeense voetballegende Gheorghe Hagi, die trainer is van Viitorul, blonk de afgelopen weken uit op het EK O21. De Roemenen reikten tot de halve finale, maar daarin was Duitsland te sterk.

Ondertussen meldt Gica Popescu, een familielid van Hagi en oud-speler van Barcelona, in nationale media dat er binnen drie dagen een beslissing wordt genomen over de toekomst van de aanvallende middenvelder.

Onder meer Voetbal International meldde vorige maand dat Ajax interesse heeft in Hagi. Gheorghe Hagi kondigde zelfs aan dat zijn zoon hard op weg was naar Amsterdam, maar vervolgens bleef het stil.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws