The Daily Mail: Feyenoord aast op handtekening van jonge Man United-spits

The Daily Mail: Feyenoord aast op handtekening van jonge Man United-spits

Gepubliceerd: vrijdag 12 juli 2019 om 19:24vr 12-07-2019 om 19:24

Feyenoord is in de race voor de handtekening van Mipo Odubeko. Althans, dat beweert de Engelse boulevardkrant The Daily Mail. Odubeko is een zestienjarige spits van Manchester United die zijn contract op Old Trafford niet wilde verlengen.

Odubeko is een van de blikvangers bij Man United. Vorig seizoen scoorde hij maar liefst 35 keer, waardoor hij de interesse van grote Europese clubs heeft gewerkt. De Premier League-grootmacht wil Odubeko graag binnenboord houden, maar de speler heeft een contractverlenging afgewezen. Zijn contract liep eind juni af.

Volgens The Daily Mail staan Feyenoord, Bayern München en Genoa te popelen om hem binnen te halen. Eerder deze week meldde Sky Sports al dat Odebuko op weg is naar de uitgang van Old Trafford. 

Omdat het contract van Odubeko al verlopen is, is hij officieel geen speler meer van Manchester United. De kans is volgens The Daily Mail groot dat hij naar het buitenland vertrekt. Naast de buitenlandse belangstelling is er ook binnenlandse interesse. Naar verluidt zijn Newcastle United en Burnley geïnteresseerd. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws