'FC Barcelona doet bod van veertig miljoen plus twee spelers op Neymar'

'FC Barcelona doet bod van veertig miljoen plus twee spelers op Neymar'

Gepubliceerd: dinsdag 16 juli 2019 om 11:12di 16-07-2019 om 11:12

Laatste update: dinsdag 16 juli 2019 om 11:27di 16-07-2019 om 11:27

FC Barcelona heeft veertig miljoen euro, Philippe Coutinho en Ousmane Dembélé over om Neymar naar Catalonië te halen. Dat is volgens het Spaanse AS het bod dat de Catalanen hebben neergelegd in de Franse hoofdstad. 

Het medium schrijft dat de clubs niet direct met elkaar onderhandelen, maar dat alles gebeurd via tussenpersonen. De bemiddelaars van FC Barcelona hebben Coutinho, Dembélé en veertig miljoen geboden om de Braziliaanse superster binnen te halen. Voor de steenrijke PSG-eigenaar Nasser Al-Khelaifi is dat echter verre van voldoende.

Al-Khelaifi is klaar met Neymar en wil hem graag van de hand doen, maar het bod van FC Barcelona wordt als 'belachelijk' beschouwd. De club wil op zijn minst de 222 miljoen euro die het zelf betaalde voor de buitenspeler terugverdienen. De bemiddelaars van de Franse club zouden een afkoopsom van 300 miljoen euro hebben genoemd.

In de omgeving van Neymar maakt men zich zorgen over de toekomst van de aanvaller. De aanvaller doet er alles aan om een transfer forceren, maar er zijn twijfels of Barça écht ver voor hem wil gaan. Het vermoeden bestaat dat het bod vanuit Catalonië alleen is gedaan om spelers tevreden te stellen. De spelers, waaronder superster Lionel Messi, zouden Neymar graag terug zien keren in Camp Nou.

Poll

Neymar naar Barcelona: zie jij het gebeuren?

(17333 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws