'Fergeef me': Feyenoord maakt terugkeer van Fer officieel met ludiek filmpje

'Fergeef me': Feyenoord maakt terugkeer van Fer officieel met ludiek filmpje

25-07-2019 21:54 Laatste update: 22:23
264

Leroy Fer is na acht jaar weer speler van Feyenoord. De 29-jarige controleur trainde al enige tijd mee en heeft nu een contract afgedwongen, maakt Feyenoord donderdagavond bekend via de officiële kanalen.

Fer heeft in De Kuip een contract voor één seizoen ondertekend, laat Feyenoord weten via de clubsite. De elfvoudig Oranje-international is donderdagavond op ludieke wijze gepresenteerd: Fer werkte aan een spandoek met de tekst 'Fergeef me', een knipoog naar zijn geruchtmakende transfer naar FC Twente in 2011.

Wedden

Meer odds

De verdedigende middenvelder liep deze zomer uit zijn contract en meldde zich toen vrijwillig in Rotterdam-Zuid. "Ik ben de club altijd blijven volgen en bij mijn terugkeer voelde ik ook weer meteen: mijn hart ligt hier", laat Fer weten. "Ik voel me sterker en fitter worden en ga alles op alles zetten om zo snel mogelijk weer terug op mijn oude niveau te zijn, om zo met Feyenoord, de spelers en de technische staf een mooi seizoen tegemoet te gaan."

Het aantal zomerse aanwinsten van Feyenoord komt hiermee op vier. Nick Marsman, Luciano Narsingh en Liam Kelly gingen Fer al voor.