'El Khayati is met z'n hoofd niet voor de volle honderd procent bij ADO'

'El Khayati is met z'n hoofd niet voor de volle honderd procent bij ADO'

26-07-2019 23:10
26

El Khayati zit al een tijdje niet meer bij de selectie van ADO Den Haag omdat de Marokkaan bezig is met een transfer naar Qatar. Trainer Fons Groenendijk laat zich inhoudelijk niet uit over de situatie van zijn beste speler.

El Khayati kreeg van ADO toestemming om de transfer af te ronden, maar er is nog altijd geen witte rook. Ondertussen is de middenvelder niet teruggekeerd bij zijn broodheer. "Die is op dit moment niet bij de groep. Dat heeft te maken met een transfer die wel of niet doorgaat", zegt Groenendijk tegen FOX Sports.

"Dat is allemaal bekend bij de club. Op dit moment is hij met z'n hoofd niet voor de volle honderd procent bij ADO. Dan heeft het ook geen zin om hem dit soort wedstrijden (oefenduel met OH Leuven, red.) te laten spelen, dat zou blessures op kunnen leveren."

Voetbal International schreef afgelopen week dat spelers van ADO vraagtekens zetten bij de situatie rond El Khayati. De middenvelder kreeg dus toestemming om zijn transfer af te ronden, miste oefenduels én de open dag, maar was op die dag wel aanwezig bij de El Khayati Cup.