'Sevilla kan mogelijk shoppen bij PSV met 40 miljoen extra: 'giga-bod' uit China'

'Sevilla kan mogelijk shoppen bij PSV met 40 miljoen extra: 'giga-bod' uit China'

Gepubliceerd: zondag 28 juli 2019 om 12:28zo 28-07-2019 om 12:28

Laatste update: zondag 28 juli 2019 om 12:38zo 28-07-2019 om 12:38

Wissam Ben Yedder, spits van Sevilla en dus concurrent van Luuk de Jong, heeft 'gigantische aanbiedingen' uit China op zak. Dat schrijft L'Equipe dit weekend. In het contract van Ben Yedder (28) is een transferclausule van 40 miljoen euro opgenomen. 

Volgens L'Equipe is vooral Beijing Guoan concreet en ook bereid om dat bedrag af te tikken voor de international van Frankrijk. In het Verre Oosten lonkt een jaarsalaris van liefst 12 miljoen euro. 

Het is echter de vraag of Ben Yedder de overstap wil en gaat maken naar de Chinese Super League. Hij zou namelijk een voorkeur hebben voor een Europese topclub. Ben Yedder wil met het oog op het EK 2020 namelijk in beeld blijven bij bondscoach Didier Deschamps. 

Een transfer naar China moet hoe dan ook binnen enkele dagen afgerond worden. Voor ploegen uit de Super League sluit de markt namelijk op 31 juli. Met Luuk de Jong haalde Sevilla deze zomer al een nieuwe spits naar Andalusië. De topscorer van PSV kostte ongeveer 12 miljoen euro.

Bergwijn
De Spaanse subtopper is geïnteresseerd in Steven Bergwijn. De Telegraaf en Voetbal International schreven vrijdag dat Sevilla zich inmiddels gemeld heeft in het Philips Stadion voor de aanvaller. Met een lucratieve transfer van Ben Yedder komt een eventuele Bergwijn-deal mogelijk in een stroomversnelling. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Sevilla een goede club voor Bergwijn?

(6022 stemmen)

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws