'Ziyech speelt op dezelfde manier als Riyad Mahrez, maar Ziyech werkt wel harder'

9 augustus om 09:21

Hakim Ziyech zou een topaankoop zijn voor iedere club in de Premier League. Dat zegt Liverpool-icoon John Barnes, die de Marokkaan graag voor zijn club zou zien spelen. De transfermarkt in Engeland is nu dicht en er was geen beweging rondom Ziyech.

Barnes begrijpt niet dat clubs als Arsenal en Manchester City niet hebben toegeslagen. "Hij zou een aanwinst zijn voor de Premier League", zegt hij tegen BonusCodeBets, geciteerd door The Daily Express. "Ik denk dat hij het hier heel goed zou doen. Ziyech speelt op dezelfde manier als Riyad Mahrez, maar ik denk dat hij in defensief opzicht harder werkt dan Mahrez. Ik hou ervan om hem te zien spelen."

Liverpool, de club waar Barnes meer dan driehonderd wedstrijden voor speelde, zou volgens de gewezen middenvelder geen goede optie zijn voor Ziyech. "Hij kan naar Manchester City of naar Arsenal gaan, want daar past hij goed. Bij Liverpool ligt dat een beetje anders. Zeker is in ieder geval dat hij bij ieder team dat op balbezit speelt en het spel snel verlegt goed zou passen."