'Barça vindt spoedig onderdak voor overbodige Coutinho: huur met optie tot koop'

'Barça vindt spoedig onderdak voor overbodige Coutinho: huur met optie tot koop'

Gepubliceerd: maandag 12 augustus 2019 om 17:30ma 12-08-2019 om 17:30

Philippe Coutinho is mogelijk op weg naar Bayern München. De Braziliaanse spelmaker moet bij FC Barcelona plaatsmaken voor landgenoot Neymar en is aangeboden bij de Bundesliga-kampioen, melden BILD en El Chiringuito TV.

Het Spaanse medium claimt zelfs dat een transfer een kwestie van tijd is. Beide clubs zouden het reeds eens zijn over een verhuur van de 27-jarige aanvallende middenvelder. Bayern hoeft naar verluidt alleen het salaris van elf miljoen euro te betalen. Bovendien wordt een optie tot koop in de overeenkomst opgenomen. BILD schrijft enkel dat Coutinho is aangeboden bij Der Rekordmeister.

Barça zit met de voormalig Liverpool-ster in de maag nu het werkt aan een terugkeer van Neymar. Door Coutinho in de Allianz Arena te stallen maken de Catalanen ruimte in de selectie én het salarisbudget. Hij zag eerder nog af naar een huurtransfer naar de Premier League, met Tottenham Hotspur als belangrijkste kandidaat. Neymar wil vertrekken bij Paris Saint-Germain en Barcelona en Real Madrid dingen naar zijn gunsten.

Hoever de onderhandelingen tussen Barcelona en PSG over Neymar zijn, is onduidelijk. Diario Sport schreef maandagochtend dat het een statement van de aanvaller verlangt.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws