Kraay jr. sprak met Ten Hag: 'Geen sprake van dat Ajax Dolberg wil verkopen'

Kraay jr. sprak met Ten Hag: 'Geen sprake van dat Ajax Dolberg wil verkopen'

Gepubliceerd: zaterdag 17 augustus 2019 om 08:16za 17-08-2019 om 08:16

Hans Kraay jr. vindt het geen slecht idee als Kasper Dolberg tijdelijk de overstap maakt naar een andere club. De analist van FOX Sports denkt echter niet dat Ajax de Deense spits definitief van de hand wil doen. Het Franse OGC Nice lijkt Dolberg juist wel te willen kopen.

Ook TSG Hoffenheim is zeer geïnteresseerd in Dolberg. "Ik hoorde dat Hoffenheim zich had gemeld bij Ajax. Schreuder zit daar. Ik vind het geen gekke optie als hij ergens anders gaat spelen, want hij zit toch op een dood spoor", zegt Kraay jr. bij FOX Sports.

Dolberg ligt voorlopig nog vast bij Ajax. Kraay jr. was vrijdagmiddag aanwezig op de persconferentie van Ajax, waar Ten Hag sprak over de toekomst van de Deen. "Hij heeft nog een tweejarig contract. Ik heb Ten Hag ook na de persconferentie nog gesproken. Er is geen enkele sprake van dat Ajax hem wil verkopen", zegt Kraay jr. stellig. "Een verhuur zou geen slechte optie zijn, volgens mij. Hoffenheim schijnt zeer serieus te zijn." 

Volgens de laatste berichten heeft Nice nu de beste papieren. Dat Dolberg op een dood spoor zit lijkt na het duel met PAOK Saloniki wel duidelijk: hij zat op de tribune. "Tadic was de nummer één tegen PAOK. Huntelaar viel in en Dani de Wit viel eerder in dan Dolberg, dus ik kan me voorstellen dat hij het ook een goede move vindt."

Poll

Komt het nog goed met Dolberg bij Ajax?

(1867 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws