Breaking news

VP Award 2021: 'Pak schoen!', Ajax-boegbeeld Tadic sleept volgende prijs binnen

'We hopen de transfer van Bas Dost vandaag over de streep te trekken'

'We hopen de transfer van Bas Dost vandaag over de streep te trekken'

Gepubliceerd: woensdag 21 augustus 2019 om 22:12wo 21-08-2019 om 22:12

Eintracht Frankfurt heeft nog steeds goede hoop op de komst van Bas Dost. De Nederlandse spits van Sporting Portugal staat in de startblokken om naar Duitsland te verkassen.

Deze week bleek dat Sporting en Gunther Neuhaus, de zaakwaarnemer van Dost, lijnrecht tegenover elkaar staan. Het moddergooien begon met een uitgebreid statement van Sporting, dat het kamp-Dost ervan beschuldigde de deal met Eintracht Frankfurt te vertragen. Dat liet Neuhaus niet op zich zitten.

De vraag is hoe de impasse nu wordt verbroken, maar Adi Hütter is positief. De trainer van Frankfurt gaat ervan uit dat de komst van Dost een kwestie van tijd is. "We hopen de transfer van Bas Dost vandaag over de streep te trekken, zodat hij misschien inzetbaar is voor de return", aldus Hütter, daags voor het Europa League-duel met Strasbourg. "Hoe dan ook, hij gaat in de eerste wedstrijd niet spelen."

Dost heeft nog anderhalve week de tijd om de overstap naar Eintracht Frankfurt te maken. Op maandag 2 september sluit de transfermarkt in Duitsland. Dost moet naar verluidt acht à tien miljoen euro kosten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws