Lachwekkende schwalbe tijdens FC Dordrecht-MVV: Het zag er niet uit, of wel?

Lachwekkende schwalbe tijdens FC Dordrecht-MVV: "Het zag er niet uit, of wel?"

Gepubliceerd: zondag 8 september 2019 om 08:46zo 08-09-2019 om 08:46

MVV-aanvaller Joeri Schroijen vestigde zaterdagavond de aandacht op zich met een opzichtige schwalbe tegen FC Dordrecht. De hoofdrolspeler kreeg een gele kaart van arbiter Robin Hensgens en had daar alle begrip voor.

Schroijen protesteerde nog even na zijn duikeling, maar erkende na afloop ruiterlijk dat hij zich liet vallen. "Ik wist dat ik eerder bij de bal was dan de verdediger (Noah Lewis, red.) en ik hoopte dat hij mij aan zou tikken. Maar hij raakte mij niet, nee. Het zag er niet uit, of wel?", lachte de linkspoot na afloop in gesprek met FOX Sports.

Hensgens – zaterdag debuterend in het betaald voetbal – liet zich dan ook niet in de maling nemen. "Altijd even proberen toch? Je weet nooit hoe hij fluit", knipoogde Schroijen. "Nee, dat had hij goed gezien. Terechte gele kaart."

MVV kwam dankzij een vroege goal van Joshua Holtby op 0-1 in Dordrecht, maar de Braziliaan Fabian De Abreu zorgde voor een 1-1 eindstand. FC Dordrecht is voorlopig van de laatste plek in de Keuken Kampioen Divisie af, MVV blijft met zeven punten uit vijf wedstrijden in de middenmoot hangen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws