'Van Virgil van Dijk leer ik het meest. Als hij me tips geeft, sla ik die wel op'

'Van Virgil van Dijk leer ik het meest. Als hij me tips geeft, sla ik die wel op'

Gepubliceerd: maandag 9 september 2019 om 20:24ma 09-09-2019 om 20:24

Sepp van den Berg leert bij Liverpool veel van Virgil van Dijk, maar ook andere spelers steunen de jonge Nederlander. Van den Berg (17) kijkt zijn ogen uit bij The Reds.

"Ze leren me eigenlijk alles. Virgil van Dijk bijvoorbeeld, bij wie ik af kan kijken. Ze leren me hoe je de Champions League-finale moet winnen. Dat is voetbal", vertelt Van den Berg voor de camera van FOX Sports. "Iedereen geeft me tips. Ik ben nog jong, dus als ik wat fout doe krijg ik dat tot nu toe op een vriendelijke manier te horen."

"Als je écht wat fout doet, krijg je natuurlijk wel op je donder", lacht Van den Berg vervolgens. "Iedereen helpt me. Van Van Dijk kan ik het meeste leren. Dus als hij me tips geeft, sla ik die wel op. Als ik een fout maak omdat ik door moet stappen, etc. Dat soort dingen. Dingen die je wel moet weten."

Van den Berg loopt inmiddels al een paar maanden rond bij Liverpool. "Iedereen heeft me goed ontvangen. Dat gaf een goed gevoel. Uiteindelijk sta je er niet voor niets. Ik wil laten zien wat ik kan."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws