'Kanté verspeelde de bal soms opzettelijk, zodat hij hem weer kon veroveren'

'Kanté verspeelde de bal soms opzettelijk, zodat hij hem weer kon veroveren'

Gepubliceerd: vrijdag 13 september 2019 om 12:48vr 13-09-2019 om 12:48

Laatste update: vrijdag 13 september 2019 om 14:27vr 13-09-2019 om 14:27

Jamie Vardy speelde slechts één seizoen samen met N'Golo Kanté, maar zal de Fransman nooit vergeten. De twee werden in 2016 kampioen met Leicester City.

"Het was een genoegen om samen te spelen met N'Golo", vertelt Vardy in een interview met L'Equipe. "Hij is een schat van een vent en natuurlijk een fantastische voetballer. Als we balverlies leden, boem, dan was hij er en won hij de bal terug."

De spits van Leicester keek soms zijn ogen uit. "Op de training was het gewoon te makkelijk voor hem. Ik ben ervan overtuigd dat hij de bal soms opzettelijk verspeelde, zodat hij hem weer kon veroveren."

"Op een dag vertelde hij ons dat hij serieus overwoog om elke dag naar het trainingscomplex te rennen", lacht Vardy. "Iedereen was een beetje verbaasd en we overtuigden hem het niet te doen. Elke keer als hij aankwam in zijn Mini Cooper waren we opgelucht."

Vardy staat nog steeds onder contract bij Leicester City. Kanté koos na het sensationele kampioensjaar van The Foxes voor een transfer naar Chelsea.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws