Pogba lijkt duel met AZ te halen: 'We denken dat hij er klaar voor is'

Pogba lijkt duel met AZ te halen: 'We denken dat hij er klaar voor is'

24-09-2019 14:02
32

De kans is groot dat AZ volgende week donderdag te maken krijgt met Paul Pogba. De Franse middenvelder van Manchester United had last van een enkelblessure, maar lijkt op tijd fit voor de clash in de Europa League.

Op een persconferentie geeft United-trainer Ole Gunnar Solskjaer aan dat Pogba woensdagavond weer kan spelen voor zijn ploeg. "Hij zal waarschijnlijk wat minuten maken tegen Rochdale", doelt de Noorse oefenmeester op het League Cup-treffen met de Engelse derdedivisionist. "We denken dat hij klaar zal zijn voor het duel met Arsenal". Dat duel staat voor maandag aanstaande op het programma, waarna The Red Devils het drie dagen later in Den Haag opnemen tegen AZ.

Het is nog onduidelijk of Marcus Rashford ook mee kan spelen tegen de Alkmaarders. De pijlsnelle aanvaller van de Engelsen raakte in het met 2-0 verloren uitduel bij West Ham United geblesseerd aan zijn lies en speelt woensdag tegen Rochdale in ieder geval niet mee.

Het duel in het Cars Jeans Stadion in Den Haag is nog niet uitverkocht. Vooralsnog zijn er zo'n elfduizend kaarten verkocht voor het tweede duel in de poulefase van de Europa League. Het eerste groepsduel van AZ eindigde in een 2-2 gelijkspel bij Partizan Belgrado.