''Bale dice basta': huwelijk met Real Madrid loopt weer schade op na reserverol'

''Bale dice basta': huwelijk met Real Madrid loopt weer schade op na reserverol'

Gepubliceerd: dinsdag 8 oktober 2019 om 11:42di 08-10-2019 om 11:42

Het huwelijk tussen Real Madrid en Gareth Bale loopt nu echt ten einde, claimt AS. De Welshman siert de cover van de Spaanse sportkrant, die voorzien is van de veelzeggende tekst 'Bale dice basta', oftewel 'Bale is er klaar mee'.

De inmiddels dertigjarige linkspoot kwam in 2013 voor honderd miljoen euro over van Tottenham Hotspur en was op dat moment de duurste voetballer ter wereld. Een publiekslieveling is hij echter nooit geworden in Madrid. Bale spreekt bovendien nog steeds geen Spaans en onderhoudt een moeizame relatie met de vorig seizoen teruggekeerde trainer Zinedine Zidane. De onderlinge verstandhoudingen werden er afgelopen zomer niet beter op toen Real Madrid een lucratieve Chinese transfer blokkeerde.

Bale begon nog als basisspeler aan het nieuwe seizoen, maar behoorde tijdens het Champions League-duel met Club Brugge niet tot de wedstrijdselectie. Volgens AS is dit hard aangekomen bij de Welshman, die in de daaropvolgende wedstrijd tegen Granada 'gewoon' weer in de basis stond. Bale voelt zich naar verluidt niet gesteund door de clubleiding en Zidane, die hem geen bevredigende uitleg heeft gegeven over zijn plotselinge reserverol. Zaakwaarnemer Jonathan Barnett is volgens de Spaanse sportkrant al rond aan het kijken naar een nieuwe club.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws